Mehmet Güleryüz'ün 55'inci Sanat Yılı Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Mehmet Güleryüz'ün 55'inci Sanat Yılı Kutlandı

Mehmet Güleryüz\'ün 55\'inci Sanat Yılı Kutlandı

Mehmet Güleryüz’ün 75. yaşı ve 55. sanat yılı, Artful Living vizyonu ile Bay İnşaat ev sahipliğinde kutlandı.

16.01.2014 09:48

Mehmet Güleryüz'ün 75. yaşı ve 55. sanat yılı, Artful Living vizyonu ile Bay İnşaat ev sahipliğinde kutlandı.

Bu yıl 75. yaşını ve 55. sanat yılını kutlayan sanatçı Mehmet Güleryüz onuruna verilen davete Kerimcan Güleryüz, Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Erol-Ceylin Özmandıracı, Şafak-Stella Levi ve 42 Maslak Satış ve Pazarlama Direktörü Zeynep Salman ev sahipliği yaptı. Gecede 28 Şubat-2 Mart tarihlerinde Londra'da bu yıl ikincisi düzenlenecek olan uluslararası sanat fuarı Art14 London Fair'de yer alacak yepyeni yapıtlarından oluşan özel desen seçkisi de konuşuldu.

Sanat ve finans sektörünün önde gelen isimlerinin bir araya geldiği gecede Arzu-Mehmet Kunt, Atıl Kutoğlu, Komet, Hakan Ezer, Banu Dedeman, Batu Aksoy, Nesrin-Ahmet Esirtgen, Bedri-Sibel Baykam, Çağla Çabaoğlu, Doruk Acar, Tuğba Peksayar, Arhan-Evren Kayar, Galip Gürel, İbrahim Bitargil, Maya Portakal, Esra Kaktüs, Oya Delahaye, Şebnem Qureshi, Levent Çalıkoğlu ve Zeynep Selgur yer aldı.

Bay İnşaat, geceye katılan konuklara Mehmet Güleryüz'in imzaladığı, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları'ndan Şubat ayında çıkacak "Resmi Geçit" isimli kitabı hediye etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mehmet Güleryüz'ün 55'inci Sanat Yılı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement