Meral Akşener'den "İşveren Desteği" Yorumu: "400 ya da 600 Lira Olması Gerektiğini Söylemiştik. Sayın Erdoğan da Sağ Olsun Hemen Uygulamış" - Son Dakika
Güncel

Meral Akşener'den "İşveren Desteği" Yorumu: "400 ya da 600 Lira Olması Gerektiğini Söylemiştik. Sayın Erdoğan da Sağ Olsun Hemen Uygulamış"

Meral Akşener\'den "İşveren Desteği" Yorumu: "400 ya da 600 Lira Olması Gerektiğini Söylemiştik. Sayın Erdoğan da Sağ Olsun Hemen Uygulamış"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bugün grup toplantımızda işveren desteğinin ya 400 lira ya da 600 lira olması gerektiğini söylemiştik. Sayın Erdoğan da sağ olsun hemen uygulamış” açıklamasını yaptı.

04.01.2023 16:59  Güncelleme: 17:04

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bugün grup toplantımızda işveren desteğinin ya 400 lira ya da 600 lira olması gerektiğini söylemiştik. Sayın Erdoğan da sağ olsun hemen uygulamış" açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün  işverene asgari ücret desteğinin 400 liraya yükseltildiğini açıklamasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Akşener'in paylaşımı şöyle:

"Bugün grup toplantımızda işveren desteğinin ya 400 lira ya da 600 lira olması gerektiğini söylemiştik. Sayın Erdoğan da sağ olsun hemen uygulamış. Ama takibe devam daha çook konumuz var. Her Çarşamba 10: 30'da... Yakında tüm Türkiye'de!"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Meral Akşener'den 'İşveren Desteği' Yorumu: '400 ya da 600 Lira Olması Gerektiğini Söylemiştik. Sayın Erdoğan da Sağ Olsun Hemen Uygulamış' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement