İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün PKK'nın şehir yapılanması olan KCK'ya yönelik başlattığı soruşturma kapsamında Dicle Haber Ajansı'nın (DİHA) Mersin Bürosu'nda arama yapıldı, 1 kişi gözaltına alındı.
Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, çevik kuvvet polisleri desteğinde, DİHA'nın Mersin Bürosu'nun bulunduğu Mahmudiye Mahallesi Zeytinlibahçe Caddesi üzerindeki Hikmet Apartmanı'nın 3'üncü katındaki bürosuna operasyon düzenledi.
Büroda yapılan aramanın ardından burada bulunan ve ismi açıklanmayan 1 kadın gözaltına alındı, çok sayıda belgeye de el konuldu. Gözaltına alınan şüphelinin soruşturma kapsamında İstanbul'a gönderileceği öğrenildi.
Son Dakika › Güncel › Mersin' de KCK Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.