Mersin'de Mal Paylaşımı Kavgası; 5 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mersin'de Mal Paylaşımı Kavgası; 5 Yaralı

Mersin\'de Mal Paylaşımı Kavgası; 5 Yaralı
20.05.2016 19:37

Mersin'de 1.5 ay önce boşanan Murat Ölmez ile Hacer Aybar yakınları arasında mal paylaşımı yüzünden kavga çıktı.

Mersin'de 1.5 ay önce boşanan Murat Ölmez ile Hacer Aybar yakınları arasında mal paylaşımı yüzünden kavga çıktı. Bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı.

Olay bugün saat 17.00 sıralarında, Yenişehir İlçesi Batıkent Mahallesi Develi Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan Murat Ölmez ve Hacer Aybar, eşyalarını almak için eve gitti. Bu sırada taraflar arasında mal paylaşımı yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hatice Aybar ve Murat Ölmez aile yakınlarını arayarak eve çağırdı. Aile yakınlarının gelmesiyle büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Murat Ölmez'in kardeşi Ahmet Ölmez ile Hacer Aybar'ın yakınları Vedat Aybar, Fırat Aybar, Seyap Şah Tüzel, 13 yaşındaki Halil Tüzel bıçakla yaralandı.

Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan Seyap Şah Tüzel'i Mersin Devlet Hastanesine, diğer yaralılar ise Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Seyap Şah Tüzel, Vedat Tüzel ile 13 yaşındaki Halil Tüzel'in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Polis, Murat Ölmez'i gözaltına alırken, evde yapılan aramada, kuru sıkı tabanca ile suç aleti bıçak ele geçirildi.

- Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Mal Paylaşımı Kavgası; 5 Yaralı - Son Dakika


Advertisement