Meşaleler Leylekler İçin Yakıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Meşaleler Leylekler İçin Yakıldı

03.06.2012 14:16

Aydın FİDAN/KARACABEY(Bursa), (DHA)- BURSA'nın Karacabey İlçesi'nde bu yıl 8.?si düzenlenen Eskikaraağaç Leylek Şenliği meşaleli fener alayıyla başladı.

Aydın FİDAN/KARACABEY(Bursa), (DHA)- BURSA'nın Karacabey İlçesi'nde bu yıl 8.?si düzenlenen Eskikaraağaç Leylek Şenliği meşaleli fener alayıyla başladı. Şenliklerde sahne alan Moğollar grubu unutulmaz şarkıları seslendirdi.

Şenliğin ilk günündeKİ çalıştayın ardından dün gece Eskikaraağaç Köyü'nde fener alayı düzenlendi. Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban, Garnizon Komutanı Hayati Sarı ve Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit'in yanı sıra protokol üyeleriyle vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fener alayı köy meydanında başlayarak Uluabat gölü çevresinde devam etti.

Leylekler için yakılan meşaleler görsel şölen oluştururken, keyifli anlar yaşattı. Katılımcılar davul zurna eşliğinde ellerindeki meşalelerle göl çevresini yürüyerek başlangıç noktasında döndü.

Fener alayı sonrasında ise Moğollar, müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı. Emrah Karaca'nın solistlik yaptığı gecede Cahit Berkay, Cem Karaca ve Barış Manço gibi ustaların eserleri seslendirildi. Coşku gece geç saatlere kadar sürdü.

GÖRÜNTÜ BİLGİSİ 0306leyleksenlik koduyla geçildi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meşaleler Leylekler İçin Yakıldı - Son Dakika


Advertisement