Mesut Özil'den Türkiye Cevabı: 'Asla Asla Demem' - Son Dakika
Güncel

Mesut Özil'den Türkiye Cevabı: 'Asla Asla Demem'

Mesut Özil\'den Türkiye Cevabı: \'Asla Asla Demem\'

MESUT Özil, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden hayranları ve takipçilerinden gelen 'Türkiye'de oynayıp oynamayacağı, Almanya Milli Takımına tekrar dönmeyi düşünüp düşünmediği, en beğendiği futbolcu, yiyecek, kitap ve stadyum' gibi sorulara samimi cevaplar verdi.

25.10.2018 12:14

MESUT Özil, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden hayranları ve takipçilerinden gelen 'Türkiye'de oynayıp oynamayacağı, Almanya Milli Takımına tekrar dönmeyi düşünüp düşünmediği, en beğendiği futbolcu, yiyecek, kitap ve stadyum' gibi sorulara samimi cevaplar verdi. Mesut, kariyerini Türkiye'de sürdürüp sürdürmeyeceğiyle ilgili soruyu "Çok zor bir soru. Ama asla asla demem" sözleriyle yanıtladı.

ALMANYA'YI HEP DESTEKLEDİM

Milli takımdan ayrıldığını açıkladıktan sonra Alman Futbol Federasyonu yöneticileri ve milli takım teknik direktörü Joachim Löw ile bağlantısını tamamen kesen Mesut, Alman milli takımını hala desteklediğini de söyledi: "Alman milli takımını küçüklüğümden beri hep destekledim. Orada oynayan hala çok sayıda arkadaşım var. Elbette hala destekliyorum." Mesut, tekrar Alman Milli Takımı forması giyip giymeyeceğiyle ilgili soruyu ise yanıtsız bıraktı.

TÜRKİYE'DEKİ HER ŞEY FAVORİM

En iyi futbolcu sorusuna "Aynı takımda oynadığım en iyi futbolcu Cristiano Ronaldo, karşı takımda ise Messi. En iyi genç oyuncu ise Matteo Guendouzi" yanıtını veren Mesut, başka bir takipçisinin "Almanya, İngiltere, İspanya ve Türkiye'den favori yiyeceklerin neler?" sorusunu ise "İngiltere'de balık ve patates, İspanya'da paella, Almanya'da soslu patates, Türkiye'de ise her şey" şeklinde yanıtladı.

OFSAYTI KALDIRMAK İSTERDİM

Favori stadyumunun Santiago Bernabeu olduğunu, Tarkan'ın yeni albümünü çok beğendiğini belirten Mesut,

kendi hayatını kaleme aldığı 'Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Hayaller'in, en sevdiği kitap olduğunu, yetki verilmesi halinde futbolda ofsayt kuralını kaldırmak istediğini de söyledi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Mesut Özil'den Türkiye Cevabı: 'Asla Asla Demem' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement