Metruk Binada Mahsur Kalan Yavru Köpeği İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Metruk Binada Mahsur Kalan Yavru Köpeği İtfaiye Kurtardı

22.11.2018 14:38

Mersin'in Gülnar ilçesinde metruk bir binanın bodrum katında mahsur kalan yavru köpek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Mersin'in Gülnar ilçesinde metruk bir binanın bodrum katında mahsur kalan yavru köpek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezindeki metruk bir binanın yanında yavru köpek bulan 17 yaşındaki Aybike Alata, köpeği sahiplenip beslemeye başladı.

Köpeğe yine yemek vermek için arayan Alata, girişi kapalı olan metruk binanın bodrum katından köpeğin sesini duydu.

Binaya giremediği için yavru köpeği kurtaramayan Alata, durumu Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, iş makinesi yardımıyla köpeği kurtardı. Durumu iyi olan yavru köpek, Alata'nın annesine teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Metruk Binada Mahsur Kalan Yavru Köpeği İtfaiye Kurtardı - Son Dakika


Advertisement