Mezarlıkta Bulunan Ağzı Açık Su Kuyusu Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Mezarlıkta Bulunan Ağzı Açık Su Kuyusu Korkuttu

Mezarlıkta Bulunan Ağzı Açık Su Kuyusu Korkuttu

Adıyaman Belediyesi Eski Mezarlık içerisinde ağzı yarıya kadar açık haldeki çukurun, yapılan incelemelerin ardından su kuyusu olduğu anlaşıldı.

28.01.2016 16:18

Adıyaman Belediyesi Eski Mezarlık içerisinde ağzı yarıya kadar açık haldeki çukurun, yapılan incelemelerin ardından su kuyusu olduğu anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bahçecik Mahallesi'nde bulunan Adıyaman Belediye Mezarlığı içerisinde yer alan üstü yarı açık olan çukuru fark eden vatandaşlar durumdan şüphelenerek mezarlık görevlisine bilgi verdi. Çukurun derin olması nedeniyle mezarlık görevlisi, üstten bakarak çukurun oyulmuş olduğunu ve içerisinde ağzı kapalı poşetlerin bulunduğunu fark etti. Durum polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çukur çevresinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda çukurun eski bir su kuyusu olduğu öğrenilirken üzeri tamamen kapatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mezarlıkta Bulunan Ağzı Açık Su Kuyusu Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement