MHP Ankara Belediye Başkan Adayı Karakaya: Ulus ve Dışkapı ile İlgili Önemli Projelerimiz Var - Son Dakika
Güncel

MHP Ankara Belediye Başkan Adayı Karakaya: Ulus ve Dışkapı ile İlgili Önemli Projelerimiz Var

MHP Ankara Belediye Başkan Adayı Karakaya: Ulus ve Dışkapı ile İlgili Önemli Projelerimiz Var

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, Ankara Elektrik Elektronik Teknisyenleri ve Esnafı Odasını ziyaret etti.

24.01.2014 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, Ankara Elektrik Elektronik Teknisyenleri ve Esnafı Odasını ziyaret etti. Karakaya, "Önceden Ankara'ya gelenler 2 meydana uğrardı; Ulus ve Dışkapı. Bu alanlarla ilgili önemli projelerimiz var" dedi.

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ve Altındağ Belediye Başkan Adayı Nedim Ağaç bir araya geldi. Kuyumcular ve Saatçiler Odasındasıyla, Ulus üzerine konuştuklarını belirten Karakaya, "Osmanlı dönemine ait, milli mücadelenin merkezi olma özelliği ile tarihi anlamda aklımıza Ulus geliyor. Önceden Ankara'ya gelenler 2 meydana uğrardı; Ulus ve Dışkapı. Bu alanlarla ilgili önemli projelerimiz var. Ulus'u tarihi içerisinde, cazibe merkezi haline getireceğiz, getirmemiz gerekiyor. Ankara'nın tarihini ve cumhuriyetini ortaya koymak için. Bu anlamda Çıkrıkçılar, Anafartalar, Konya Caddesinin canlanması lazım. Entellektüel sermaye, AVM, markalar ve küresel şirketlere yönlendirildi. Devletin bekasının sağlanmasında küçük esnafın korunması, bu eski yapıların korunması gerekiyor. Allah nasip ederse, 30 Mart'ta geldikten sonra çalışmalarımızı yapacağız" dedi. Aslantürk, Ulus esnaf ve sanatkarlarının büyük sorunu olduğunu belirterek, "Ne esnaf kaldı, ne çarşı. Ulus, tamamiyle boşaldı. Kent meydanımız burada olması gerekirken; Ulus, geride kaldı. esnaf ve sanatkarlarımız sosyal ve ekonomik yönden sıkıntıda" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel MHP Ankara Belediye Başkan Adayı Karakaya: Ulus ve Dışkapı ile İlgili Önemli Projelerimiz Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement