MHP Genel Başkanı Bahçeli, Korkuteli Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Korkuteli Belediyesi'ni Ziyaret Etti

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Korkuteli Belediyesi\'ni Ziyaret Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 660.Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni izlemek için geldiği Antalya'da, Korkuteli Belediyesi'ni ziyaret etti.

02.09.2012 15:20

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 660. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni izlemek için geldiği Antalya'da, Korkuteli Belediyesi'ni ziyaret etti.

Antalya Havaalanı'nda partililer tarafından karşılanan Bahçeli, daha sonra konvoy eşliğinde Korkuteli'ne hareket etti.

İlçe girişinde partililerin karşıladığı Bahçeli, otomobilinden inerek partililerle selamlaştı. Bahçeli, ardından Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe'yi makamında ziyaret etti.

Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, geleneksel hale gelen 660. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne katılmak için kente geldiğini, bu sırada Korkuteli ilçesini de ziyaret ettiklerini söyledi.

Dava arkadaşlarıyla bir araya gelmenin kendileri için mutluluk olduğunu kaydeden Bahçeli, Korkuteli'nin, gelişen her türlü altyapı hizmetlerinden, modern hayatın gerekleri olan bütün ihtiyaçları sağlamakla yükümlü bir belediyenin sorumluluğunu taşıdığını belirtti.

Belediye Başkanı Gökçe'nin önemli çileler çektiğini, büyük haksızlığa uğradığını ifade eden Bahçeli, "Fakat sonunda görevinin başına gelmiştir. Geldiği andan itibaren de bütün kırgınlıklarını unutmuş, Korkuteli'ne yapmak istediği hizmeti sürdürmek amacıyla kararlı ve yüksek bir moralle görevinin başında bulunmaktadır" dedi.

Gökçe'nin bugüne kadar yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu ifade eden Bahçeli, bundan sonra daha güzel hizmetleri yapacağını söyledi.

"MHP olarak Hasan kardeşimle övünüyoruz" diyen Bahçeli, "Gökçe'nin her zaman yanındayız. Korkuteli'ne daha iyi hizmet edecek bir azme ve kararlılığa sahiptir. Bu birikimi de vardır. Kendisine 'yolun açık olsun' diyoruz. Teşkilat olarak yanındayız. Biz Hasan'ımızın yanındayız" diye konuştu.

Gökçe, daha sonra ziyaretinin anısında Bahçeli'ye plaket verdi.

Muhabir: Murat Yolcu

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Genel Başkanı Bahçeli, Korkuteli Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement