MHP'li Gaziantep Araban Belediye Başkanı Özdemir, Partisinden İhraç Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

MHP'li Gaziantep Araban Belediye Başkanı Özdemir, Partisinden İhraç Edildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Gaziantep'in Araban İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in parti ilke ve politikalarına aykırı tavır ve davranışları nedeniyle belediye başkanları listesinden düşürüldüğünü açıkladı.

(ANKARA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Gaziantep'in Araban İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in "parti ilke ve politikalarına aykırı tavır ve davranışları" nedeniyle belediye başkanları listesinden düşürüldüğünü açıkladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gaziantep'in Araban İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özdemir hakkında alınan kararı duyurdu.

Durmaz paylaşımında, "Gaziantep/Araban İlçe Belediye başkanımız Mehmet Özdemir; parti ilke ve politikalarımıza aykırı tavır ve davranışları nedeniyle belediye başkanları listemizden düşürülmüştür. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA