MHP'li Türkeş: Alo Fatih Hatta Kal Geliyoruz - Son Dakika
Güncel

MHP'li Türkeş: Alo Fatih Hatta Kal Geliyoruz

MHP\'li Türkeş: Alo Fatih Hatta Kal Geliyoruz

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, anketlerde MHP'nin oy oranlarıyla ilgili manipülasyon yapıldığı iddiaları hakkında, "Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında onurlu ve özgür gazeteciler değil, "her devrin adamları' işsiz kalacaktır.

11.02.2014 14:54

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, anketlerde MHP'nin oy oranlarıyla ilgili manipülasyon yapıldığı iddiaları hakkında, "Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında onurlu ve özgür gazeteciler değil, "her devrin adamları' işsiz kalacaktır. "Alo Fatih', hatta kal - geliyoruz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, internete düşen ses kayıtlarının yayınlanmasının ardından bir televizyon programına katılan Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'nın değerlendirmelerine yazılı açıklama ile yanıt verdi.

Altaylı'nın söz konusu programda iftirada bulunduğunu savunan Türkeş, "Zamanlaması ve içeriği "manidar' olan açıklamada, Altaylı'nın itirafları adeta bir "mea culpa' (kabahat benim) söylevine bürünmüştür. Bağlı olduğu medya grubunun menfaatleri doğrultusunda şahsının siyasi iktidardan ve onun komiserlerinden talimat aldığını doğrulamıştır" dedi. MHP hakkındaki iftiraların kendileri için sürpriz olmadığını belirten Türkeş, Altaylı'nın " Türkiye'de 20 onurlu gazeteci varsa, onlardan biri benim' şeklindeki sözleri ile tüm basın camiasını hedef aldığını ifade etti.

-ÖZGÜR GAZETECİLER DEĞİL, "HER DEVRİN ADAMLARI' İŞSİZ KALACAK-

AKP iktidarının tarihinin gazeteci mezarlığını andırdığının savunan Türkeş, sansüre ve baskıya karşı hala direnen yüzlerce gazeteci olduğunu ifade etti. Söz konusu ses kayıtlarının montaj olduğuna ilişkin ifadeleri de değerlendiren Türkeş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Biz "montaj' nerede, nasıl, niçin yapıldı, farkındayız. "Montaj' kamuoyu araştırmalarında, anketlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden PKK'nın legal yapısına "puan kaydırma' operasyonuyla işletilmiştir. "Montaj', milletçe reddedilen "çözüm' sürecini, milletin sabit eğilimlerine ve oy tercihlerine rağmen kurtarmak adına yapılmıştır. Kısacası; Altaylı yine ve yeniden sınıfta kalmıştır. Bu da gol değil, bu da gol değil Sayın Altaylı! Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında onurlu ve özgür gazeteciler değil, "her devrin adamları' işsiz kalacaktır. "Alo Fatih', hatta kal - geliyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel MHP'li Türkeş: Alo Fatih Hatta Kal Geliyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement