MHP Muş Milletvekili Adayı Silahlı Saldırıya Uğradı - Son Dakika
Güncel

MHP Muş Milletvekili Adayı Silahlı Saldırıya Uğradı

MHP Muş Milletvekili Adayı Silahlı Saldırıya Uğradı

MHP Muş 2. sıra milletvekili adayı Adnan Subaşı, Muş'taki Murat Köprüsü'nde aracıyla seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. Subaşı saldırıdan yara almadan kurtuldu.

22.10.2015 21:08  Güncelleme: 21:27

MHP Muş 2. sıra milletvekili adayı Adnan Subaşı, özel aracıyla seyir halindeyken kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırının ardından araçta hasar meydana gelirken Subaşı yara almadan kurtuldu.

YARA ALMADAN KURTULDU

Edinilen bilgiye göre, Muş'ta özel aracı ile Tarihi Murat Köprüsüne seyir halinde iken kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğrayan MHP Muş 2. sıra milletvekili adayı Adnan Subaşı, yara almadan kurtuldu. Saldırı esnasında aracın arka camları kırılırken ön sağ kapısında ise bir kurşun isabet etti.

KAVŞAKTA YAVAŞLARKEN SALDIRIYA UĞRADI

Tarihi Murat Köprüsü mevkii karayolu üzerinde bulunan bir petrol ofisinde aracını park ederek güvenlik güçlerini bekleyen Adnan Subaşı, "Murat Köprüsüne yemeğe gidiyorduk. Amcamın oğlu Antalya'dan gelmişti. Tam kavşakta yavaşlarken silahlı saldırıya uğradık. Silah sesi gelince aracın dengesini kaybettim. Bizde herhangi bir şey yok, araca mermiler isabet etmiş" dedi.

"ÇALIŞMALARIMIZI HAZMEDEMEYEN GÜÇLERDEN ŞÜPHELENİYORUZ"

Saldırının olduğu bölgeye gelen MHP Muş İl Başkanı Şükrü Demir ise, "Son zamanlarda çalışmalarımızı ve çıkışımızı hazmedemeyen güçlerin bu kurşunlamayı yaptıklarından şüpheleniyoruz. Tabii ki öncelikle çok ama çok çabuk bir şekilde biran kim yapmışsa bunu devletin ve hükümetin bunu ortaya çıkarması gerekir" şeklinde konuştu. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP Muş Milletvekili Adayı Silahlı Saldırıya Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (69)

  • ERBAA: GÜÇLÜ AKP... GÜÇLÜ TÜRKİYE İNŞALLAH.. 100 183 Yanıtla
    .: guclu işid guclù pkk akp ile 24 2 Dansöz: Erba sen ne ayaksın kıvırıyon. 1 7 Sivaslı Bozkurt: akpsiz chpsiz hdpsiz sadece güçlü Türkiye 3 0
  • BaZ: Ölmemiş mi yaZık 4 70 Yanıtla
  • Golgi aygıtı: Muş ve mhp :) Ak Parti ile yola devam inşallah. 14 51 Yanıtla
  • AKP: İnş İnş Gebermiştirr 11 51 Yanıtla
    seza: pislik akp yazma bari 9 2
  • Vatan kutsal: Mustafa Kim oy verecek bunlara reklam reklam 13 42 Yanıtla
    azra: kör kurşunda can verirsin umarim basina gelsin 12 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement