Milas'ta 5 Öğretmen Fetö'den Gözaltında - Son Dakika
Son Dakika Logo

Milas'ta 5 Öğretmen Fetö'den Gözaltında

Milas\'ta 5 Öğretmen Fetö\'den Gözaltında
14.06.2017 14:59

MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında daha önce açığa alınmış olan 5 öğretmen, gözaltına alındı.

MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında daha önce açığa alınmış olan 5 öğretmen, gözaltına alındı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Milas Grup Amirliği ekipleri, Milas'ta, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bugün operasyon yaptı. FETÖ soruşturmasında meslekten ihraç edilen öğretmenler H.İ.P., M.A., M.Y., M.K. ve S.K. gözaltına alındı. Şüphelilerin Bank Asya'ya para yatırdıkları ve örgüt üyesi olduklarının anlaşıldığı belirtildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından şüphelilerin adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milas'ta 5 Öğretmen Fetö'den Gözaltında - Son Dakika


Advertisement