Milletvekili Nergis, Kırmızı Et Üreticileri Birliğiyle Görüştü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Milletvekili Nergis, Kırmızı Et Üreticileri Birliğiyle Görüştü

10.06.2017 15:45

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Kayseri Şube Başkanı Mehmet Ökçe ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Kayseri Şube Başkanı Mehmet Ökçe ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Nergis, il merkezi ve ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Nergis, AK Parti İl Başkanlığı'nda Kırmızı Et Üreticileri Birlik Başkanı Ökçe ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Ziyarette birliğin çalışmaları hakkında bilgiler veren Gökçe, bin 874 üyeleri bulunduğunu, sektörlerinin ekonomiye büyük destek verdiğini belirtti.

Gökçe, milletvekili Nergis'e ziyarette sektörün sorunlarını da aktardı.

Nergis ise Ankara'nın gündeminden, meclis çalışmalarından fırsat bulduğunda Kayseri'de vatandaşların sorunlarını dinlediğini ve yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milletvekili Nergis, Kırmızı Et Üreticileri Birliğiyle Görüştü - Son Dakika


Advertisement