Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu'nun Afyonkarahisar Şubesi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu'nun Afyonkarahisar Şubesi Açıldı

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu\'nun Afyonkarahisar Şubesi Açıldı

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Afyonkarahisar Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

24.09.2016 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Afyonkarahisar Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, açılış töreninde yaptığı konuşmada, federasyonun 14 Ekim 2015'te Samsun'da kurulduğunu ve şu an 5. temsilcilik olarak Afyonkarahisar Şubesi'ni faaliyete geçirdiklerini söyledi.

FETÖ ve PKK, DAEŞ gibi tüm terör örgütlerin hain çabalarına karşı birlik ve beraberliği korumaya yönelik çalışmalar yaptıklarını anlatan Kabadayı, şunları kaydetti:

"Yeni bir STK olmamıza rağmen hızla büyüme çabası içindeyiz. Şimdiye kadar Adana, Konya, İzmir ve Manisa illerinde açtık bugün de Afyonkarahisar Şubesi açılışını gerçekleştiriyoruz. Malum birçok dış unsurun bu bölgede planları var ama Allah'a şükür artık alnı secdeye gelen milli bir Cumhurbaşkanımız var. Milletin seçmiş olduğu Cumhurbaşkanımız görevini çok iyi şekilde yerine getiriyor. Bu doğrultuda federasyon olarak Fırat Kalkanı Operasyonunu da sonunda kadar destekliyoruz. Devletimizin yanındayız ve devletimize karşı olan iç ve dış tüm oluşum, terör örgütlerinin karşısındayız. Milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için çalışmalarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz. Federasyonumuz çatısı altında birçok siyasi partiye gönül vermiş kardeşimiz var fakat federasyon olarak hiçbir siyasi olguyla hareket etmiyoruz."

Konuşmaların ardından şube açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu'nun Afyonkarahisar Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement