Milli Savunma Bakanlığı'ndan Terörist Operasyonu Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Terörist Operasyonu Açıklaması

Milli Savunma Bakanlığı\'ndan Terörist Operasyonu Açıklaması
23.11.2024 16:26  Güncelleme: 16:28

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 6 PKK/YPG'li terörist ile Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde 1 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlık, operasyonlarına karadan ve havadan devam edeceğini belirtti.

MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB) Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 6 PKK/ YPG'li terörist ile Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde 1 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Terörü kaynağında yok etmek için gerçekleştirmekte olduğumuz operasyonlarımıza hem karadan hem havadan azim ve kararlılıkla devam ediyoruz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlediği 6 PKK/YPG'li terörist ile Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit ettiği 1 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi. Teröristler, her nerede olursa olsunlar kendilerini bekleyen kaçınılmaz sondan kurtulamayacaklar" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milli Savunma Bakanlığı'ndan Terörist Operasyonu Açıklaması - Son Dakika


Advertisement