Minik Öğrencilerden Başkan Odabaşı'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Minik Öğrencilerden Başkan Odabaşı'na Ziyaret

Minik Öğrencilerden Başkan Odabaşı\'na Ziyaret

Gölbaşı TEK İlkokulu 3/c sınıfı öğrencileri Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı makamında ziyaret ederek, okullarında başlattıkları "Çevremizden kuşlar gitmesin" projesini anlattılar

28.11.2013 16:52

Gölbaşı TEK İlkokulu 3/c sınıfı öğrencileri Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı makamında ziyaret ederek, okullarında başlattıkları "Çevremizden kuşlar gitmesin" projesini anlattılar. Minik öğrenciler, proje hakkında Başkan Odabaşı'nı bilgilendirirken yazdıkları mektupları da verdiler.

BİNALARA KUŞ YUVASI İSTEĞİ

Minik öğrenciler, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'ndan ilçedeki binalara kuş yuvası yapılması talebinde bulundular. Başkan Odabaşı, minik öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gölbaşı Belediyesi olarak doğal hayata ve kuşlara yönelik yapmış oldukları çalışmaları anlattı. Başkan Odabaşı, belediye olarak Gölbaşı Atatürk Sahil Parkına iki adet 4 katlı, 12 odalı kuş yuvası yaptıklarını belirtti. Odabaşı, Mogan Gölündeki karabatak kuşlarının da her kış Veteriner Müdürlüğü tarafından beslendiğini bildirdi.
Başkan Odabaşı, çok anlamlı bir projeye imza atan minik öğrencileri kutlayarak onlara Gölbaşı'nı ve Gölbaşı'nda bulunan kuş türlerini anlatan broşür ve kitapçıklar hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Öğrencilerden Başkan Odabaşı'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement