Mısır'da Ölenler İçin Mardin'de Günde 3'er Saat Dua - Son Dakika
Güncel

Mısır'da Ölenler İçin Mardin'de Günde 3'er Saat Dua

Mısır\'da Ölenler İçin Mardin\'de Günde 3\'er Saat Dua

Mardin'de bugün Fuat Yağcı Camisi'nde kılınan cuma namazından sonra, Mısır'da yaşamını yitirenler için gıyabi namazı kılındı.

16.08.2013 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de bugün Fuat Yağcı Camisi'nde kılınan cuma namazından sonra, Mısır'da yaşamını yitirenler için gıyabi namazı kılındı. Mardin Mısır Direnişi dayanışma Platformu Sözcüsü Abdusselam Er, cuma, cumartesi ve pazar günü olmak üzere 3 gün, her gün 3'er saat Mısır'da yaşamını yitirenler için cami avlusunda toplanıp dua edeceklerini söyledi.

Mardin Mısır Direnişi Dayanışma Platformu organizesiyle Yenişehir Semti'nde bulunan Fuat Yağcı Camisi'nde kılınan Cuma Namazı'ndan sonra Mısır'daki katliamda yaşamını yitirenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Namaza, AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Fuat Yağcı Camii İmamı Hasan Yenigün'ün, Mısır'da hayatını kaybedenler için kıldırdığı gıyabi cenaze namazından sonra toplu olarak dua edildi. Ardından konuşan Mardin Mısır Direnişi Dayanışma Platformu sözcüsü Abdüsselam Er, cuma, cumartesi ve pazar günü olmak üzere 3 gün boyunca, günde 3 saat Mısır'da yaşamını yitirenler için dua edeceklerini belirterek, "Bütün Mardinli Müslüman kardeşlerimizi davet ediyoruz. Katılmalarını bekliyoruz. Bu dava bütün Müslümanların davasıdır" dedi. - Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mısır'da Ölenler İçin Mardin'de Günde 3'er Saat Dua - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement