Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1-7 Kasım 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilen, İnegöllü 142 firmanın stant açtığı, adeta bir mobilya şovunun yaşandığı, hatta İnegöl mobilyasının tanıtımının da büyük rol oynadığı, MODEF EXPO 2010 Fuarının geçtiğimiz Pazar günü kapılarını kapatmasının ardından makamında bir basın açıklaması düzenledi.
Fuara Rekor Ziyaretçi
Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İFOR Yönetim Kurulu üyesi İTSO Temsilcisi Nuri Kaplan ile İFOR İşletme Müdürü İsmail Bilican'ın hazır bulunduğu toplantıda konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İfor Fuarcılık olarak düzenlediğimiz Modef Expo 2010 İnegöl Mobilya ve Deklarasyon Fuarı 7 Kasım da sona erdi. Fuar sonrası bir değerlendirme yapmak ve fuar sonucunu kamuoyu ile paylaşmak amacı ile bu açıklamayı yapıyoruz.
25 Bin Ziyaretçi
Fuarımıza 142 firma katılmıştı. Yedi gün ziyaretçilere açık olan fuarımız, yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin akınına uğradı. Bu yıl 5 incisi düzenlenen Expo fuarımız; 48 farklı ülkeden, yaklaşık 1000 yabancı misafiri ağırladı. Ülke çapında ise 81 ilin tamamından 11.500' ü profesyonel olmak üzere yaklaşık 25.000 kişi fuarımızı ziyaret etti.
Ayrıca mobilya sektörünün önde gelen firma ve kurumların yetkilileri de fuar boyunca ziyaretçiler arasında yerini aldı. Ziyaretçilerine görsel bir şölen sunan Modef Expo, katılımcı firmalar arasında yapılan anketlerde %95 lik bir memnuniyet oranına ulaştı.
Modef Fuarı İnegöl'ün Vazgeçilmez Bir Parçası
Modef fuarları İnegöl Mobilyasının vazgeçilmez bir parçası olduğunu bu fuarla beraber bir kez daha kanıtlamıştır. İnegöl'ümüz ve İnegöl Mobilyası adına bu güzel tablonun oluşmasında katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
Son Dakika › Güncel › Mobilya Fuarına 48 Ülke Geldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.