Moda Dünyası Organ Bağışı İçin Bir Arada - Son Dakika
Güncel

Moda Dünyası Organ Bağışı İçin Bir Arada

Moda Dünyası Organ Bağışı İçin Bir Arada

Türkiye'de 60 binden fazla insan organ nakline ihtiyaç duyuyor.

16.05.2013 11:26

Türkiye'de 60 binden fazla insan organ nakline ihtiyaç duyuyor. Bu rakama her yıl yüzlerce kişi daha ekleniyor. Ancak canlıdan nakillerle birlikte bir yıl içerisinde organ nakli bekleyenlerin sadece yüzde 5- 10'una nakil yapılabiliyor. Bu tabloya göre pek çok insan aslında organ bağışının azlığına yenik düşüyor.

Toplumu organ bağışı konusunda bilinçlendirmek ve toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla Organ Nakillerini Destekleme Derneği (ORDES) tarafından Memorial Sağlık Grubu'nun katkılarıyla gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi, ünlü modacı ve modelleri bir araya getirdi.

ÜNLÜ MODACILAR VE MODELLER ORGAN BAĞIŞI İÇİN EL ELE

Projeye, Begüm Salihoğlu, Beste Gürel, Cemil İpekçi, Çiğdem Akın, Deniz Berdan, Emel Acar, Erol Albayrak, Ertan Kayıtken, Ezra& Tuba, Gül Ağış, Mehtap Elaidi, Melih Yazgan, Murat Aytulum, Nejla Güvenç, Önder Özkan, Özlem Ahıakın, Özlem Kaya, Raisa & Vanessa, Songül Cabacı ve Tuvana Büyükçınar gibi dünya çapında da tanınmış moda tasarımcıları destek verdi.

Açelya Samyeli Danoğlu, Beril Kayar, Begüm Özbek, Cansu Tosun, Ceren Hindistan, Çağıl Özkul, Çağla Zoralıoğlu, Ebru Öztürk, Ece Begüm Yücetan, Elif Merve, Ebru Şam, Hilal Uzun, Hande Subaşı, Melisa Alagöz, Meltem Tüzüner, Merve Büyüksaraç, Özlem Katipoğlu, Songül Erol, Selda Car ve Semiha Bezek gibi ünlü modeller de bu kez organ bağışı için podyuma çıktı.

(BB) - İstanbul/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Moda Dünyası Organ Bağışı İçin Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement