Modern Çağın Dervişi İle Çok Özel - Son Dakika
Son Dakika Logo

Modern Çağın Dervişi İle Çok Özel

18.09.2014 09:43

Taşıdığı genetik rahatsızlığı sebebiyle zor bir çocukluk geçiren Metin Hara, on iki yaşındayken elleriyle ağrılarını azaltabildiğini fark etti ve hayatı değişti.

"Aşkın İstilası –Yol" kitabı ile satış rekorları kıran ve içsel yolculuğundaki deneyimlerini okuyucuları paylaşan "Modern Çağın Dervişi" Metin Hara ile MAG Eylül sayısında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.
Yurt içinde ve yurt dışında"İllüzyonu Aşmak"adlı eğitimleri ile binlerce kişinin hayatını değiştiren Hara: "Yaptığım şey kişisel gelişimin çok ötesinde. İnsanlara benim özel biri olmadığımı ve egzersizleri yapan herkesin bu özellikleri kullanabileceğini anlatmak için bu eğitimleri tasarladım." diyor. Profesyonel anlamda ilk eğitimlerini 18 yaşında vermeye başlayan Metin Hara'nın kapısını en çok kanser hastaları çalıyor ve yapılan egzersizler psikolojik ve fizyolojik olarak insan bedenini pozitif yönde etkiliyor.

2007-2008 yıllarında Ankara Uluslararası Film Festivali'nde derviş rolü ile ödül almasından dolayı kendisine "Modern Çağın Dervişi" denildiğini belirten Hara: "Bu terim beni çok iyi ifade ediyor. Çünkü derviş iddiali gözükse de sufizmde ki en iddiasız mertebedir."diyor. MAG okuyucularına;"Aşırı kafein tüketiminden uzak durun, kitapta anlattığım derin sufi nefeslerini kullanın ve mutlaka içsel farkındalığınıza yatırım yapın."diyerek önerilerde bulunuyor.

Okurken keyif alacağınız MAG Eylül sayısı, ünlü ve başarılı isimlerle gerçekleştirilen özel sohbetleriyle yine dopdolu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Modern Çağın Dervişi İle Çok Özel - Son Dakika


Advertisement