Mola Verdiği Sırada Trafosunun Sigortaları Çalındı - Son Dakika
Güncel

Mola Verdiği Sırada Trafosunun Sigortaları Çalındı

Mola Verdiği Sırada Trafosunun Sigortaları Çalındı

İZMİR'in Torbalı ilçesinde, Kadir Kanza'nın tarlasını sularken verdiği 2.5 saatlik arada trafosundaki sigortalar çalındı.

09.09.2016 12:12

İZMİR'in Torbalı ilçesinde, Kadir Kanza'nın tarlasını sularken verdiği 2.5 saatlik arada trafosundaki sigortalar çalındı. Kanza'nın şikayeti üzerine harekete geçen jandarma, hırsızlığı kimin yaptığını belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Torbalı'nın Özbey Mahallesi'nde yaşayan Kadir Kanza, kırmızı lahana ekili 80 dönümlük tarlasını bugün saat 02.30'a kadar suladıktan sonra dnlenmek için mola verdi. 2.5 saat dinlenen Kanza, tarlasını sulamaya devam etmek istediğinde sulama motoruna elektrik sağlayan trafodaki sigortalardan dördünün çalındığını farketti. Daha önce de 3 kez trafosunun sigorta ve kabloları çalınan Kanza, soluğu jandarmada alıp şikayetçi oldu. Jandarma, trafodan sigortaları çalan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

YENİLERİNİ TAKTIRMAK 2 BİN LİRA

Çalınan dört sigortanın yenisini taktırmak için işçilik ile birlikte 2 bin lira vermesi gerektiğini belirten Kanza şöyle dedi:

"Tarlamın susuz kaldığına mı yanayım maddi zararıma mı? Zaten ürün doğru dürüst para etmiyor, bir de hırsızların neden olduğu zararla mağdur oluyoruz. Sabaha kadar trafonunu başında da bekleyemeyiz ki. Yetkililerden bu sorunumuza bir çözüm bulunmasını istiyoruz."

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mola Verdiği Sırada Trafosunun Sigortaları Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement