Mollasalih: Karapınar'ın Talihi Kararmasın! - Son Dakika
Güncel

Mollasalih: Karapınar'ın Talihi Kararmasın!

Mollasalih: Karapınar\'ın Talihi Kararmasın!

Karapınar'da yaşanan gelişme kamuoyunun gündemindeki yerini koruyor.

29.03.2012 12:41  Güncelleme: 14:26

Bu sefer de Has Parti mahalleye giderek temaslarda ve incelemelerde bulundu.

Yıldırım sınırları içerisinde kalan Karapınar sakinleri Yıldırım Belediyesi'nden yeterince hizmet alamadıklarını iddia ederek, Kestel'e bağlanmak istediklerini duyurmuştu. Devir işlemi için imza toplayan mahalle sakinleri taleplerinin gerçekleşmesini bekliyor. Mülki amirlerin de kendi içinde görüş ayrılığına düşmesiyle başka bir boyut kazanan 'mahalle devri' tartışmasına Has Parti de dahil oldu. Beraberindeki heyetle mahalleye giderek incelemelerde bulunan İl Başkanı Ali Mollasalih, mahallelinin taleplerini dinleyerek durumu değerlendirdi. Yaptığı açıklamada belediyenin tutumunu eleştiren Mollasalih, Başkan Özgen Keskin'e de seslenerek "Bir ilçede vatandaş yaşadığı beldesine kendini ne kadar ait hissediyorsa, o beldenin yöneticileri o kadar başarılıdır... Başarı ölçütü budur. Ne trajediktir ki; idarecisi olduğunuz belde sakinleri ilçe değiştirmek pahasına sizden kaçıyorlar" dedi.

Yıldırım Belediyesi'nin bu tartışmaya kayıtsız kaldığını iddia eden Mollasalih "Uzun zamandır süregelen taleplere ve gelinen noktaya rağmen belediyenin mahallenin ihtiyaçlarını temin etmeyişi de ayrıca değerlendirilmelidir. Karapınar'ın talihi karartılmasın" şeklinde konuştu.

Mollasalih, mahalle devrinin de sorunu çözmeyeceğini ve nüfus yoğunluğu sebebiyle hizmet vermekte zorlanan ilçelerin bölünmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mollasalih: Karapınar'ın Talihi Kararmasın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement