Motosiklet Sürücüsü Öldü, Çarptığı Yaya Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Sürücüsü Öldü, Çarptığı Yaya Yaralandı

Motosiklet Sürücüsü Öldü, Çarptığı Yaya Yaralandı

MANİSA'nın Salihli ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarparak devrilen motosikletin sürücüsü kurtarılamadı.

04.07.2017 11:08

MANİSA'nın Salihli ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarparak devrilen motosikletin sürücüsü kurtarılamadı. Motosikletin çarpmasıyla yaralanan yaya ise hastaneye kaldırıldı.

Kaza, bugün saat 01.00 sıralarında, Gümüş Mahallesi, Gümüş Caddesi'nde, yolun karşısına geçmeye çalışan 62 yaşındaki Hüseyin Duman'a, 20 yaşındaki Nedim Karagöz'ün yönetimindeki 45 LG 336 plakalı motosiklet çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan motositlet devrildi. Kaskı takılı olan motosiklet sürücüsü Karagöz, başını kilit parke taşı ile kaplı yola çarptı. Yaralanan motosiklet sürücüsü Karagöz Özel Can Hastanesi'ne, çarptığı yaya Duman ise Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Yaralılardan durumu ağır olan motosiklet sürücüsü Karagöz, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Tedavisi süren Duman'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

- Salihlimanisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Sürücüsü Öldü, Çarptığı Yaya Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement