Motosiklet yolun karşısına geçmek isteyen kıza böyle çarptı - Son Dakika
Güncel

Motosiklet yolun karşısına geçmek isteyen kıza böyle çarptı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde iki kişinin olduğu motosiklet, bir anda yola fırlayan genç kıza çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü ve çarptığı kız yaralandı. O anlar kameraya yansıdı.

06.07.2023 14:12  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motosiklet yolun karşısına geçmek isteyen kıza böyle çarptı

BURSA - Bursa'nın Orhangazi ilçesinde iki kişinin olduğu motosiklet, bir anda yola fırlayan genç kıza çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü ve çarptığı kız yaralandı. O anlar kameraya yansıdı.

Kaza, Bursa'nın Orhangazi ilçesi Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan 16 AAY 981 plakalı motosiklet sürücüsü 21 yaşındaki Burak İ., bir anda yola fırlayan 16 yaşındaki Elif S.'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle Burak İ. ve arkasında oturan arkadaşı yerde sürüklenirken, genç kız ise yola savruldu.

Motosikletin arkasında oturan genç, kendi imkanlarıyla ayağa kalkarken, yaralanan motosiklet sürücüsü Burak İ. ile çarptığı Elif S. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar ilk müdahalenin ardından Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Cadde üzerinde bulunan bir iş yerine ait güvenlik kameraları ise, 2 kişinin yaralandığı kazayı saniye saniye kaydetti.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Motosiklet yolun karşısına geçmek isteyen kıza böyle çarptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Motosiklet yolun karşısına geçmek isteyen kıza böyle çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement