Motosikleti Bağlanan Sürücü İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Motosikleti Bağlanan Sürücü İntihar Girişiminde Bulundu

Motosikleti Bağlanan Sürücü İntihar Girişiminde Bulundu

Bursa'da ehliyetsiz kullandığı motorsikleti trafikten men edilen 33 yaşındaki Mustafa Aktaş, çınar ağacına çıkarak intihar etmek istedi.

22.04.2014 01:42  Güncelleme: 09:42

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde polisin trafik kontrolu sırasında ehliyetsiz kullandığı motorsikleti trafikten men edilen 33 yaşındaki Mustafa Aktaş 20 metre yüksekliğindeki tarihi çınar ağacına çıkarak intihar etmek istedi. İki saat süren ikna çalışmaları sırasında bağlanan motorsikleti getirilen Mustafa Aktaş, kırdığı ağaç dallarını polise atarken, "Beni saatlerce ağaç üzerinde bekletmeye değermiydi" dedi.

Bugün saat 20.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Kasımefendi Caddesi üzerinde trafik uygulaması yapan polis, motosiklet sürücüsü 33 yaşındaki Mustafa Aktaş'a motosiklet kullanma ehliyeti bulunmadığı ve evrakları eksik olduğu için bin 500 lira para cezası yazdı. Ayrıca kullandığı 31 LV 581 plakalı motosikleti trafikten men edilerek çekiciyle otoparka götürüldü. Kendisine ceza yazılmasına ve motorsikletinin bağlanmasına sinirlenen Mustafa Aktaş, polis ekipleriyle tartışıp olay yerinden ayrıldı.

ALKOL ALIP UYGULAMA NOKTASINA GELDİ

Mustafa Aktaş, yaklaşık bir saat sonra alkollü bir şekilde uygulama noktasına gelip, polislerden cezanın iptal edilip, motorsikletinin kendisine teslim edilmesini istedi. İsteği geri çevrilen Mustafa Aktaş, bulun üzerine yakında bulunan 20 metre yüksekliğindeki tarihi Çınar ağacına çıkarak, "Eğer cezayı iptal etmez, motorsikletimi vermezseniz" kendimi öldüreceğim diye bağırarak, kırdığı dalları polislere fırlattı. 

Polis ekipleri caddeyi trafiğe kapattıktan sonra Mustafa Aktaş'ın atlama ihtimali üzerine itfaiye ekipleri tarafından hava yastığı açıldı. İkna etmek için yanına yaklaşan polislere elindeki içki şişesini fırlatan Aktaş'ı sakinleştirmek için bağlanan motosikleti olay yerine getirildi. Bunun üzerine "Beni saatlerce ağaç üzerinde bekletmeye değermiydi" diyen Aktaş, iki saat sonra itfaiye sepeti ile indirilerek ifadesi alınması için polis merkezine götürüldü. Olay yerine getirilen motosikleti ise tekrar otoparka çekildi. 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosikleti Bağlanan Sürücü İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement