Motosikletten Düşen Hamile Kadın Kamyonetin Altına Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Motosikletten Düşen Hamile Kadın Kamyonetin Altına Can Verdi

Motosikletten Düşen Hamile Kadın Kamyonetin Altına Can Verdi

Bakırköy'de, üzerinde hamile bir kadının da bulunduğu motosiklet başka bir motosikletle çarpışınca hamile kadın düşüp bir kamyonun altında can verdi.

09.10.2013 13:39  Güncelleme: 16:03

Bakırköy'de motosikletiyle seyir halindeki Sinan Yavuz'a sağ şeritte arkadan gelen Ramazan Karakaş'ın kullandığı başka bir motosiklet çarptı. Sinan Yavuz'un kullandığı motosiklet kontrolden çıkarak bariyere çarptı. Bu sırada motosikletin arka koltuğunda oturan Sinan Yavuz'un 5 aylık hamile olduğu öğrenilen eşi Meryem Yavuz yola düşünce, Ayhan Güney'in kullandığı kamyonet altında kaldı. Meryem Yavuz olay yerinde hayatını kaybetti.

İddiaya göre kaza, saat 10.00 sıralarında O-1 Karayolu üzeri Ataköy Mevkii'nde meydana geldi. İncirli yönüne kullandığı 34 FS 3540 plakalı motosikletle seyir halindeki Sinan Yavuz'a, aynı yönde giden R.K.'ın yönetimindeki başka bir motosiklet çarptı. Kontrolden çıkan Sinan Yavuz'un motosikleti bariyere çarptı. Bunun üzerine motosikletin arkasında oturan Sinan Yavuz'un, 23 yaşındaki eşi Meryem Yavuz yola düştü.

Başında kaskı bulunan Meryem Yavuz, seyir halindeki Ayhan G.'in yönetimdeki kamyonetin altında kaldı. 5 aylık hamile olduğu öğrenilen Meryem Yavuz olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada hafif yaralanan Sinan Yavuz kaldırıldığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yapılan incelemenin ardından Meryem Yavuz'un cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kazayı duyar duymaz gelen Meryem Yavuz'un yakınları gözyaşı döktü. Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, kamyonet sürücüsü Ayhan G. ile motosiklet sürücüsü R.K.'ı gözaltına aldı. Yaklaşık 2 saat bir şeridi kapanan yol kamyonet ve motosikletlerin çekilmesinin ardından açıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosikletten Düşen Hamile Kadın Kamyonetin Altına Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement