Mta Sondajı İshale Hattını Kopardı, Bandırma Susuz Kaldı - Son Dakika
Güncel

Mta Sondajı İshale Hattını Kopardı, Bandırma Susuz Kaldı

Mta Sondajı İshale Hattını Kopardı, Bandırma Susuz Kaldı

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'ne içme suyu taşıyan ishale hattı, Maden Tetkik Arama Enstitüsü'nün (MTA) Muratlar Köyü yakınlarındaki fay hattı sondajı sırasında koptu.

29.07.2013 17:22

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'ne içme suyu taşıyan ishale hattı, Maden Tetkik Arama Enstitüsü'nün (MTA) Muratlar Köyü yakınlarındaki fay hattı sondajı sırasında koptu. İlçeye su verilemezken, Bandırma Belediye Başkanı CHP'li Sedat Pekel, arızanın giderilmesi için bölgeye ulaşan ekiplerin çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, mümkün olan en kısa sürede ilçeye normal düzeyde su verileceğini söyledi.

Bandırma'ya 55 kilometre uzaklıktaki Gönen Kumköy Regülatöründen su sağlayan ana isale hattında, Muratlar Köyü yakınlarında MTA tarafından yapılan fay hattı sondajı çalışmaları sırasında kopma meydana geldi. Bu nedenle ilçeye su verilemiyor.

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, onarım çalışmalarının bir an önce tamamlanması için ekiplerin yönlendirildiğini ve onarım çalışmalarının aralıksız sürdüğünü kaydetti. Belediye Başkanı Pekel, "Mümkün olan en kısa sürede kentimize yeniden normal düzende su verilmeye başlanacaktır. Sanıyorum sorun yarına kadar giderilmiş olacak" dedi. - Bandırmabalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mta Sondajı İshale Hattını Kopardı, Bandırma Susuz Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement