Mtv Ödemelerinde İş Bankası'ndan Üç Taksit - Son Dakika
Güncel

Mtv Ödemelerinde İş Bankası'ndan Üç Taksit

Mtv Ödemelerinde İş Bankası\'ndan Üç Taksit

İş Bankası, müşterilerine Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) 2014 yılı 2'nci taksitini İş Bankası Maximum Kart'ları ile üç taksitte ödeme fırsatı sunuyor.

03.07.2014 12:26

İş Bankası, müşterilerine Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) 2014 yılı 2'nci taksitini İş Bankası Maximum Kart'ları ile üç taksitte ödeme fırsatı sunuyor.

İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, müşterilere Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) 2014 yılı 2'nci taksitini internet şubesi "www.isbank.com.tr" aracılığıyla ya da "www.gib.gov.tr"den İş Bankası Maximum Kart'ları ile üç taksitte ödeme fırsatı sağlandığı belirtildi.

3 Ağustos'a kadar devam edecek ve 200 Türk Lirası (TL) ve üzeri tutardaki MTV ödemelerinin taksitlendirileceği kampanyadan İş Bankası Maximum Kartların yanı sıra Maximiles ve MercedesCard sahiplerinin de yararlanabileceği kaydedildi.

Açıklamada, kampanyaya katılanların, MTV'nin taksitle ödeme kolaylığının yanı sıra 31 Ağustos'a kadar anlaşmalı Pirelli yetkili bayilerinden Maximum Kart ile lastik alımlarında yüzde 20 indirim fırsatından da yararlanabileceği bildirildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mtv Ödemelerinde İş Bankası'ndan Üç Taksit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement