Mucur'da Seçim Bürosu Önündeki Kavga - Son Dakika
Güncel

Mucur'da Seçim Bürosu Önündeki Kavga

Mucur\'da Seçim Bürosu Önündeki Kavga

Mucur Belediye Başkanı Şahin: "Seçim büromuza saldırıyı yapan iki genç, madde bağımlısı ve poliste birçok sabıka kayıtları var. Partililere karşı bir kaç defa gelerek, küfür etmişlerdir"

22.02.2014 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mucur Belediye Başkanı ve MHP adayı Ali Şahin, seçim bürosu önündeki bıçaklı kavgaya ilişkin olarak, "Seçim büromuza saldırıyı yapan iki genç madde bağımlısı ve poliste birçok sabıka kayıtları var. Partililere karşı bir kaç defa gelerek küfür etmişlerdir" dedi.

Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim bürosu önüne gelerek küfür etmeye başlayan 2 kişinin partililer tarafından sakinleştirilerek olay yerinden uzaklaştırıldıklarını söyledi.

Bu kişilerin daha sonra ellerinde döner bıçakları ile yeniden geldiğini öne süren Şahin, şunları kaydetti:

"Seçim büromuza saldırıyı yapan iki genç madde bağımlısı ve poliste birçok sabıka kayıtları var. Partililere karşı bir kaç defa gelerek küfür etmişlerdir. Seçim bürosuna gelerek partilimiz Osman Yıldız'ı kolundan, Bahtiyar Bozkurt'u bacağından yaraladılar. Olay yerine gelen polis havaya iki el ateş ederek, kalabalığı dağıttı. Saldırganları gözaltına alan polis karakola götürdü. Savcı karşısına çıkarılan saldırganlar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yaralananlar ise hastanede ayakta yapılan tedavi sonucu taburcu edildiler. Bu saldırgan gençleri tedavi ettirip elimden gelen yardımı yapacağım ve bu gençleri topluma kazandıracağım." - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mucur'da Seçim Bürosu Önündeki Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement