Müdür Çelik Başkan Toprak ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Müdür Çelik Başkan Toprak ile Bir Araya Geldi

Müdür Çelik Başkan Toprak ile Bir Araya Geldi

Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ı ziyaret etti.

19.12.2017 16:58

Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'ı ziyaret etti.

Kahta Belediyesinin önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini belirten Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik, "Kahta Belediyesi, yoğun çalışma içerisinde olduğunu biliyoruz. Kahta'ya yapılmakta olan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Kilitli parke çalışmaları, yol açma ve asfalt çalışmaları güzel çalışmalardır. Gerçekten çok önemli yatırımlar yapılmış. Gelecekte Kahta'nın bölge için önemli bir şehir olacağına inanıyorum. Ayrıca tüm mahallelerde aynı hizmeti götürdükleri için Kahta Belediyesine teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Kahta belediye Başkan Abdurrahman Toprak ise, "Yetim ve kimsesiz çocukların aile ortamında evlerde yaşamaları için yürütülen çocuk evlerine uzatılan yardım eli en kıymetli eldir. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik'e yaptıkları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Ziyaret sonrası Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Fehmi Çelik'e seccade hediye etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Müdür Çelik Başkan Toprak ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement