Bilecik İl Müftüsü Erhun, 4-6 yaş grubu Kur'an Kurslarını ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Bilecik İl Müftüsü Erhun, 4-6 yaş grubu Kur'an Kurslarını ziyaret etti

Bilecik İl Müftüsü Erhun, 4-6 yaş grubu Kur\'an Kurslarını ziyaret etti

Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun, 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.

05.01.2022 11:43  Güncelleme: 13:57

Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun, 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.

Erhun, İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu ile birlikte yaptığı ziyaretlerde, çocukları erken yaşta kuranla buluşturduklarını, Kur'an-ı Kerim'in bütün insanlık için vaz ettiği güzel hasletlerle donatmaya çalıştıklarını ifade etti.

Geçmişte tarihe ve medeniyete ışık tutan büyük alimlerin küçük yaşlarda temel dini bilgileri aldıklarını anımsatan Erhun, "Müftülük olarak bütün amacımız dinine canı gönülden bağlı, namazını kılan, abdestli, İslam ahlaklıyla ahlaklanmış, haramı, helali bilen, milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmektir. Bilecik'te ilkokul çağına gelen bütün çocukları 4-6 yaş kurslarına almayı planladık. Yavrularımızı ilkokula başlamadan 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitime almayı planlıyoruz. Sorumluluk alanımız olan Bilecik'te, Kur'an-ı Kerim'i okumayı bilmeyen kimse kalmasın diye çaba gösteriyoruz." dedi.

Kurslarda sadece Kur'an eğitimi verilmediğini belirten Erhun, çocuklarımıza 7 yaşına kadar sevginin, saygının, doğruluğun güzelliğini, yalanın ve iftiranın kötülüğünü, değerleri, abdest alınmasını ve namazın nasıl kılındığı gibi temel dini vecibelere ilişkin eğitimlerin de verildiğini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilecik İl Müftüsü Erhun, 4-6 yaş grubu Kur'an Kurslarını ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement