Muğla'da 10 Bin Çocuk Spora Başlayacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Muğla'da 10 Bin Çocuk Spora Başlayacak

20.05.2014 14:09

Türkiye'de hatta dünyada bir ilki gerçekleştirecek olan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 7 Haziran'da tam 10 bin çocuğu dev bir şölenle spora başlatacak.

Muğla bugüne kadar görülmemiş bir etkinliğe hazırlanıyor.

Henüz ismi açıklanmayan 12 şöhret Milli Takım forması giymiş Futbolcunun katılacağı dev organizasyonda 10 bin çocuğa 10 bin adet voleybol, hentbol, basketbol topu dağıtılacak. Dev bir proje ile çocuk ve gençleri yaz dönemi öncesi spora başlatmak için yola çıktıklarını belirten Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, şölene katılacak şöhretlerin isimlerini önümüzde ki hafta düzenlenecek Basın toplantısı ile kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

Türkiye'de ve Dünya'da bir ilki gerçekleştireceklerini belirten Bekir Çeker, Tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi 7 Haziran'da Atatürk Stadyumuna bekliyoruz. Tesisleşme hamlemizin yanı sıra sporda da kentlisi kırsalı tüm çocuklarımızı spora yönlendireceğiz dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muğla'da 10 Bin Çocuk Spora Başlayacak - Son Dakika


Advertisement