Muğla Marmaris'te Otel Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Muğla Marmaris'te Otel Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

Marmaris'te otel çıkan yangın paniğe neden olduMUĞLA'nın Marmaris ilçesindeki bir otelin restoran bölümünde, geri dönüşüme gönderilmek üzere restoranın önüne konulan yatakların üzerine atılan sigara izmariti nedeniyle yangın çıktı.

29.03.2018 21:07

Marmaris'te otel çıkan yangın paniğe neden oldu

MUĞLA'nın Marmaris ilçesindeki bir otelin restoran bölümünde, geri dönüşüme gönderilmek üzere restoranın önüne konulan yatakların üzerine atılan sigara izmariti nedeniyle yangın çıktı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, otelde büyük maddi hasar meydana geldi.

Yangın, bugün saat 18.30 sıralarında, Uzunyalı mevkiindeki bir otelde (La Vita Beach) çıktı. İddiaya göre, geri dönüşüme gönderilmek üzere restoranın önündeki açık alana konulan yataklardan birine, kimliği belirsiz bir kişi tarafından sigara izmariti atıldı. Yatakların tutuşması üzerine alevler kısa sürede büyüyerek restoranı kapladı. Otel personelinin ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri, su sıkarak müdahale ettikleri alevleri söndürdü. Otelde pariğe neden olan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, büyük çapta maddi hasar oluştu.

Otel ve retoran sahibi Mehmet Karaarslan, "Otel ve altındaki restoranımız tadilat nedeniyle kapalıydı. Odalardaki yatakları çıkartarak restoranın bahçesine koyduk. Bir saat önce ayrılmıştım, yangın olduğunu öğrenince geldim. Yangın çıkmasına sebep olacak, kaynak çalışması ya da başka bir ateş çıkartacak çalışma olmadı. Kendini bilmez biri tarafından atılan sigara izmariti sonucu pamuklu yatakların tutuştuğu söyleniyor. Buna sebep olandan şikayetçiyim" dedi.

Muğla Marmaris\'te Otel Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Marmaris'te Otel Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement