Muğla Ortaca'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Muğla Ortaca'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Töreni Düzenlendi

Muğla Ortaca\'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Töreni Düzenlendi

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. Tören, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Etkinlik kapsamında yüzme, su altında hazine sandığı bulma ve yağlı direk yarışları gerçekleştirildi. Törene çeşitli protokol üyeleri de katıldı. Kutlamalar, halk oyunları gösterisi ve Türk Sanat Müziği konseriyle devam etti.

01.07.2023 20:47

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Dalyan Mahallesi İskele Meydanı'ndaki tören, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Deniz şehitleri anısına suya çelenk bırakılan etkinlik kapsamında, yüzme, su altında hazine sandığı bulma, yağlı direk yarışları gerçekleştirildi.

Törene, Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Halil Gökçe, Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Arif Yalılı, İlçe Emniyet Müdürü Raşit Tosun ve protokol katıldı.

Köyceğiz Dalyan Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri de insansız cankurtaran aracıyla güvenlik tedbiri aldı.

Kutlamalar, akşam saatlerinde Ortaca Şehit Mehmet Kaya Halk Eğitimi Merkezi'nin halk oyunları gösterisi ve Ortaca Belediyesi Türk Sanat Müziği konseriyle devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla Ortaca'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement