Muğla ?paralel Yapı? Operasyonu Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Muğla ?paralel Yapı? Operasyonu Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Muğla ?paralel Yapı? Operasyonu Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Muğla ve Denizli'de yapılan 'Fethullah Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması' (FETÖ/PDY) operasyonunda gözaltına alınan, aralarında 1 avukat ve 13 işadamının bulunduğu 14 kişi bugün adliyeye sevk edildi.

20.05.2016 12:47

Muğla ve Denizli'de yapılan 'Fethullah Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması' (FETÖ/PDY) operasyonunda gözaltına alınan, aralarında 1 avukat ve 13 işadamının bulunduğu 14 kişi bugün adliyeye sevk edildi. Aranan 2 kişinin ise yurt dışında olduğu belirtildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, 'FETÖ/PDY'ye yönelik şehir merkezi, bazı ilçeler ve Denizli'de 17 Mayıs Salı günü eş zamanlı operasyon düzenledi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri de operasyona destek verdi. Her iki şehirde gün boyu farklı adresle yapılan operasyonlarda 14 kişi gözaltına alındı. Aranan 2 kişinin ise yurt dışında olduğu belirtildi. Zanlıların 'Suç işlemek için örgüt kurma ve üye olma', 'Örgüte finansal destek sağlamak' ve 'Milli, dini ve insani istismar etmek suretiyle himmet adı altında yardım toplama' suçlamalarıyla gözaltına alındığı belirtildi. Zanlılardan birinin avukat diğerlerinin ise işadamı olduğu öğrenildi. 'Paralel yapıya 3 milyon dolarlık maddi destek sağladığı öne sürülen zanlılar, bugün Muğla Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla ?paralel Yapı? Operasyonu Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement