Muhtar Adayı Ev Kadını, 5 Erkek Rakibe Karşı - Son Dakika
Güncel

Muhtar Adayı Ev Kadını, 5 Erkek Rakibe Karşı

Muhtar Adayı Ev Kadını, 5 Erkek Rakibe Karşı

Biga ilçesinin Sakarya Mahallesi'nde bir kadın ve 5 erkek, muhtar adaylıklarını ilan etti İlçenin tek kadın muhtar adayı Tezeren: "Cesaretime, samimiyetime, iş deneyimime dayanarak haftanın 7 günü 24'er saat en iyi hizmeti vereceğimi ve en çabuk ulaşılabilecek muhtar adayı olduğumu iddia ediyorum"

18.02.2014 11:20

SERTEN AKKAYA - Biga ilçesinde yaşayan ev kadını Tülay Tezeren (32), Sakarya Mahallesi'nin muhtarı olabilmek için 30 Mart'ta 5 erkek adaya karşı mücadele edecek.

Seçmen ziyaretlerini sürdüren Tezeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin tek kadın muhtar adayı olduğunu söyledi.

Mahallesine güzel ve kaliteli hizmetler yapabilmek için adaylığını ilan ettiğini belirten Tezeren, 5 erkek adayla yarışacağını anlattı.

Aday olmaya, eşi ve komşularının cesaretlendirmesiyle karar verdiğini dile getiren Tezeren, "Evli ve bir çocuk annesiyim. Cesaretime, samimiyetime, iş deneyimime dayanarak haftanın 7 günü 24'er saat en iyi hizmeti vereceğimi ve en çabuk ulaşılabilecek muhtar adayı olduğumu iddia ediyorum" dedi.

Tezeren, göreve seçilmesi halinde belediye yönetimiyle iyi ilişkiler içinde bulunup mahalle ve sakinlerinin sorunlarını en seri şekilde çözmeye çalışacağını ifade etti.

Vaatlerine ilişkin bilgi veren Tezeren, şöyle konuştu:

"Mahallemizde ramazan aylarında geleneksel olarak iftar yemekleri veriyorduk. Bu geleneğimizi devam ettirmek istiyorum. Emekli öğretmenlerimize rica edip gönüllü olarak mahallemizde bulunan kahvehanelerden birinde maddi durumu iyi olmayan ancak başarılı öğrencilerimizin derslerine yardımcı olmalarını sağlayacağım. 9 bin 827 seçmeni bulunan mahallemizde nerede, neyin eksik olduğunu çok iyi biliyorum. Özellikle kadınlar beni destekliyor ve kadınlar kahvehanesi açılmasını istiyor. Bu taleplerine cevap vereceğim."

Mahalle sakinlerinden Emine Ceylan ise bir kadın olarak dertlerini daha rahat anlatabilecekleri için Tezeren'i desteklediğini bildirdi. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muhtar Adayı Ev Kadını, 5 Erkek Rakibe Karşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement