Muratbey Uşak Sportif Yarın Fenerbahçe'yle Oynuyor - Son Dakika
Güncel

Muratbey Uşak Sportif Yarın Fenerbahçe'yle Oynuyor

Spor Toto Basketbol Ligi'nde sahasında Royal Halı Gaziantep'i 79-70 mağlup ederek play off'u garantileyen Muratbey Uşak Sportif, normal sezonun son maçında yarın liderlik mücadelesi veren Fenerbahçe'ye konuk olacak.

06.05.2016 12:09

Spor Toto Basketbol Ligi'nde sahasında Royal Halı Gaziantep'i 79-70 mağlup ederek play off'u garantileyen Muratbey Uşak Sportif, normal sezonun son maçında yarın liderlik mücadelesi veren Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Ülker Sport Arena'da saat 14.00'te başlayacak müsabakayı Lig TV 2 naklen yayınlayacak. Kırmızı siyahlı ekibi ligdeki üçüncü sezonunda 2'nci defa play off'a taşıyan antrenörü Ozan Bulkaz, "Sezon başındaki hedefimizi gerçekleştirdik. Başarı bütçe ile doğru orantılı değil. Biz bu yola başkoyduk. Yüreğimizle mücadele ettik" dedi.

D'Angelo ve Şahin'in sakatlığına rağmen Royal Halı Gaziantep'i yendiklerini dile getiren Ozan Bulkaz, şöyle devam etti:

"Takımım o kadar büyük oynuyor ki, eksildikçe daha gayretli mücadele ortaya koydular. Play off'ta kiminle eşleşeceğimiz önemli değil. Uşak'a ve seyircimize yakışacak oyunu sergileyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."

Muratbey Uşak Sportif, Gaziantep galibiyetiyle birlikte seyircisinin önünde üst üste 4'üncü zaferini elde etti. Kırmızı siyahlı ekipte Giordan Lee Watson 24 sayıyla takımının en skorer ismi olarak dikkati çekiyor. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muratbey Uşak Sportif Yarın Fenerbahçe'yle Oynuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement