Muş'ta Traktörün Çarpması Sonucu Buğday Yüklü Römork Devrildi - Son Dakika
Güncel

Muş'ta Traktörün Çarpması Sonucu Buğday Yüklü Römork Devrildi

Muş\'ta Traktörün Çarpması Sonucu Buğday Yüklü Römork Devrildi

Muş'un Kıyık köyünde yaşayan Abdurrahman Sönmez, traktörünün römorkuna yüklediği buğdayını teslim etmek için Toprak Mahsulleri Ofisi'ne (TMO) gelerek sıraya girdi. Bu esnada sürücüsünün kimliği belirlemeyen bir traktörün çarpması sonucu Sönmez'e ait park halindeki buğday yüklü römork devrildi. Römorktaki buğday kaldırıma döküldü. Sönmez, gazetecilere, 'TMO'ya buğday teslim etmek için sırada bekliyorduk. Buğday yüklü bir traktörün yandan geçerken çarpması sonucu buğday yüklü römorkumuz devrildi. Ciddi bir zararımız yok. Römorkun devrilmesiyle buğdayımız kaldırıma döküldü.' dedi.

01.08.2023 15:16  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'ta traktörün çarpması sonucu buğday yüklü römork devrildi.

Muş'un Kıyık köyünde yaşayan Abdurrahman Sönmez, traktörünün römorkuna yüklediği buğdayını teslim etmek için Toprak Mahsulleri Ofisi'ne (TMO) gelerek sıraya girdi.

Bu esnada sürücüsünün kimliği belirlemeyen bir traktörün çarpması sonucu Sönmez'e ait park halindeki buğday yüklü römork devrildi.

Römorktaki buğday kaldırıma döküldü.

Sönmez, gazetecilere, "TMO'ya buğday telsim etmek için sırada bekliyorduk. Buğday yüklü bir traktörün yandan geçerken çarpması sonucu buğday yüklü römorkumuz devrildi. Ciddi bir zararımız yok. Römorkun devrilmesiyle buğdayımız kaldırıma döküldü." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muş'ta Traktörün Çarpması Sonucu Buğday Yüklü Römork Devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement