Muş - Varto'da Astsubay ile 2 Uzman Çavuş Silahlı Saldırıda Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Muş - Varto'da Astsubay ile 2 Uzman Çavuş Silahlı Saldırıda Yaralandı

Muş - Varto\'da Astsubay ile 2 Uzman Çavuş Silahlı Saldırıda Yaralandı

Varto'da astsubay ile 2 uzman çavuş silahlı saldırıda yaralandı Cevat DANIŞ-Eser AYDIN/ MUŞ, (DHA) - MUŞ'un Varto ilçesinde evlerine gitmek isteyen bir astsubay ile 2 uzman çavuşa silahlı saldırı düzenlendi.

05.08.2015 09:34

Varto'da astsubay ile 2 uzman çavuş silahlı saldırıda yaralandı

Cevat DANIŞ-Eser AYDIN/ MUŞ, (DHA) - MUŞ'un Varto ilçesinde evlerine gitmek isteyen bir astsubay ile 2 uzman çavuşa silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 asker yaralandı.

Olay, saat 20.45 sıralarında Varto ilçesine bağlı Kasaplar Caddesi, Belediye İş hanı arkasındaki bir market önünde meydana geldi. Evlerine yaya olarak gitmek için yola çıkan jandarma astsubay Faruk Arı ile jandarma uzman çavuşlar Erkan Akyüz ve Ertuğrul Deniz, bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Faruk Arı kolundan, Erkan Akyüz kalçasından Ertuğrul Deniz ise karın bölgesinden yaralandı. Yaralanan askerler Muş Devlet Hastanesine kaldırılırken, saldırgan yaya olarak kaçtı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Uzman Çavuş Erkan Akyüz ameliyata alınırken Muş Devlet Hastanesine giden Vali Vedat Büyükersoy, yaralılara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Vali Büyükersoy, hastane yetkililerinden yaralı askerlerin sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Yaya olarak kaçan saldırganın yakalanması için operasyon başlatıldı.

DHA-Güvenlik - Türkiye-Muş - Cevat DANIŞ-Eser AYDIN

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muş - Varto'da Astsubay ile 2 Uzman Çavuş Silahlı Saldırıda Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Oz muslu 49: Kici kirik hdp vé pkk terorisleri bizler adina konusmasin hic kimse bizler sizler gibi hain deyiliz devletin bizlere verdiyi hizmet gozler onunde yasiz Kici kirik terorisler artik biktik sizlerden secim zamani zorlanan oy kullandirdiniz bizlere ve size inanan o sapsal koylulerde hainlik yapti devletine demek istediyim kallessiniz genclerin sirtindan dayilik yapiyorsunuz cunku odleksiniz hdp li vekillerinizde hele kirpi baydemir 0 0 Yanıtla

Advertisement