Musa Çolak'tan Veda Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Musa Çolak'tan Veda Ziyaretleri

Musa Çolak\'tan Veda Ziyaretleri

Siirt Valisi Musa Çolak, Eruh ve Perveri ilçelerini ziyaret ederek, tüm kamu görevlileri ve vatandaşlara veda etti.

06.08.2012 11:09

Siirt Valisi Musa çolak, Eruh ve Perveri ilçelerini ziyaret ederek, tüm kamu görevlileri ve vatandaşlara veda etti.

9 Ağustos 2012 gece saatlerinde yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Ankara Merkez Valiliği'ne tayini çıkmasının ardından, Vali Musa Çolak,veda ziyaretleri çerçevesinde, Eruh ve Perveri İlçelerini ziyaret ederek, kamu kurumlarında çalışan personel ve ilçedeki vatandaşlarla vedalaştı.

İlk olarak Eruh Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Musa Çolak, kaymakamlık,önünde İlçe Kaymakamı Ramazan Keskin, Eruh İl Genel meclis üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Kamu kurum temsilcileri, İl Genel Meclis üyeleri ile askeri ve sivil erkanında hazır bulunduğu Kaymakamlık makamında, yoğun ilgi nedeniyle duygulanan Vali Musa Çolak, burada yaptığı konuşmada, bütün başarılı çalışmaların altına birlikte imza attıklarını vurgulayarak, birlik ve beraberlik'ten ödün verilmemesini ve kamusal çalışmalarda vatandaşlarda, devlet- vatandaş kucaklaşmasına ağırlık verilmesini istedi.

Vali Musa Çolak, "İl Valisi olarak, İki yıllık çalışma süremde, yaptığımız çalışmalarımızda, "DEVLET- VATANDAŞ KUCAKLAŞMASINI ESAS ALDIK". Siirt ilimiz, farklı kültürlerin, bin yıldan beri barış, kardeşlik ve hoşgörü içinde yaşadığı bir kültür ve medeniyet şehridir.Bu şehirdeki insanlar; devletine, milletine bağlıdır. Milli birlik ve beraberlikten yanadır. Bölgemizde oynanan karanlık oyunlara ve tahriklere asla pirim vermemişlerdir." dedi.

"insanı yaşat ki devlet yaşasın" felsefesi ile kamu hizmeti sunduklarını ifade eden Vali Musa Çolak," İlimizin sosyo–ekonomik gelişmesinde, devlet vatandaş kucaklaşmasında çok iyi mesafeler alındığına inanıyorum. Devlet olarak her zaman Halkımızın yanında olduk. Halkımızın yaşam kalitesini arttırmak, huzur ve güvenini sağlamak amacıyla ömeli projeleri vatandaşlarımızın hizmetine sunduk" diye konuştu.

Buradaki konuşmaların ardından tüm çalışanlardan ve vatandaşlardan helallik isteyen Vali Musa Çolak, Eruh ilçesinden ayrıldı.

Eruh İlçesinden ayrılan Vali Musa Çolak, Pervari İlçesinde Kamu kurumlarının temsilcileri ile Vatandaşlarla biraraya geldi.

İlk olarak perveri kaymakamlığını ziyaret eden vali Musa Çolak, kaymakamlıkta toplanan daire müdürleri ile sivil ve askeri erkenla vedalaştı.

Pervari ilçesinin kanaat önderlerinden Agit Batur' un vefatı nedeniyle, Batur ailesine taziye ziyaretinde bulunan Vali Musa Çolak, acılı aileye başsağlığında bulundu.

Burada vatandaşlara hitep eden Vali Musa Çolak," Pervari ilçesi ile Eruh ilçesinin son iki yıl içerisinde önemli kaynakların aktarıldığını ve her iki ilçemizde önemli yatırımların gerçekleştirildiğini belirterek, İçişleri Bakanlığımızın kararı ile her iki ilçemiz 5 sınıf ilçe olmaktan çıkıp, dördüncü sınıf ilçe olmuştur. Artık bu iki ilçemize deneyimli mülki amirler atanacaktır."şeklinde konuştu.

Vali Musa Çolak' ın ilçe veda ziyaretine, İl Alay Komutanı Albay Feridun Yürekli, Basın Halkla İlişkiler müdürü Mehmet Şükrü Uras eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Musa Çolak'tan Veda Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement