MÜSİAD'tan Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

MÜSİAD'tan Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret

MÜSİAD\'tan Vali Balkanlıoğlu\'na Ziyaret

MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

12.07.2017 13:24  Güncelleme: 13:27

BU ŞEHRİN DEĞERLERİNİ KORUYUP GELİŞTİRECEĞİZ

Şehir genelinde ve ülke çapında istihdam ve iş alanları hakkında yapılan çalışmalardan bahseden MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun,"Sakarya Şehrimiz her geçen gün kalitesine kalite katan, sanayi, turizm ve tarım alanında ilerlemesini sürdüren ve istikrarlı bir şekilde büyüyen bir şehirdir. MÜSİAD Sakarya olarak bizde şehrimizin büyüyen değerlerini göz önünde bulundurarak bu değerleri korumak ve geliştirmek için çalışıyoruz. Ayrıca, özellikle istihdam konusunda seferber olmuş durumdayız. Biz bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak üzerimize düşen vazifeyi layığı ile yapıp, bize ihtiyaç duyulan alanlarda ise var gücümüzle çalışıp uğraşan bir derneğiz. İnandığımız değerler uğruna geceli gündüzlü çalışıp Sakarya'yı hep beraber daha büyük yerlere getirebileceğimizi de inancım tam." Dedi.

EKONOMİK İSTİKRARI SÜRDÜRMELİYİZ

Şehir içerisinde STK'ların öneminden bahseden Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Bir şehrin en önemli yapı taşlarından biri de içerisinde barındırdığı Sivil Toplum Kuruluşlarıdır. Her geçen gün büyüyen ve istikrarını sürdüren ekonomik yapı içerisinde yeri büyüktür. Bu yapı içerisinde el ele verip beraber bir yol haritası belirleyip, bu yol üzerinde beraber hareket edip çalışmalarımızı sürdürmemiz bize ve tabi ki şehrimize yeni değerler kazandıracaktır. Bu konuda başta MÜSİAD olmak üzere bütün Sivil Toplum Kuruluşlarının üzerine düşeni yapacağına inanıyorum." Şeklinde konuştu.

Ziyarete Şube Başkanı Yaşar Coşkun'un yanı sıra Başkan Vekili Salih Bakkaloğlu, Başkan Yardımcıları Zafer Boz ve Mustafa Gavasoğlu, Teşkilatlanma Komisyon Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, Bütçe ve Mali İşler Komisyon Başkanı Semih Gülşan, Üye ilişkileri Komisyon Başkanı Kadir Tecelli, Kurumsal İlişkiler Başkanı Muhammet Çapoğlu, Eğitim ve Kültür Komisyon Başkanı Yusuf Erkan, Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Eyüp Tuncer, Basın ve Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı Burhan Şen, Bütçe ve Mali İşler Komisyon Başkan Yardımcısı Özcan Nalbant, Üye İlişkileri Komisyon Başkan Yardımcısı İrfan Bıçakçılar, Şube Müdürü Emre Ozan ve Basın ve Medya Sorumlusu Mehmet İrfan Sevinç Katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MÜSİAD'tan Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement