Muşlu Mizgin,Annesine 2 Mutfak Robotu Hediye Etti - Son Dakika
Güncel

Muşlu Mizgin,Annesine 2 Mutfak Robotu Hediye Etti

Muşlu Mizgin,Annesine 2 Mutfak Robotu Hediye Etti

Mizgin Özkan, annesi Güler'e Anneler Günü hediyesi olarak 2 mutfak robotu birden hediye etti.

12.05.2013 11:51  Güncelleme: 16:02

Muş merkez Alparslan Kız Yatılı Bölge Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Mizgin Özkan, annesi Güler'e Anneler Günü hediyesi olarak 2 mutfak robotu birden hediyye etti. Mizgin annesine hediyesini verirken gözyaşlarına hakim olamadı.

Bugüne kadar hiç hediye almayan annesini sevindirmek için ailesinden habersiz hafta sonları ovada kırmızı pancar toplayıp kilosunu 50 kuruştan satarak mutfak robotu almak isteyen Migzen Özkan'ın bu çabasını Doğan Haber Ajansı haber yapılınca yardımseverler harekete geçt. Yardımda bulunanlar Mizgin'in annesine hediye etmesi için okuluna iki mutfak robotu gönderdi. Gelen robotlar sayesinde artık pancar toplamak zorunda kalmayan Mizgin Özkan, Anneler Günü'nde önce annesinin ellerinden öptü, ardından sürpriz hediyeleri teslim etti. Annesinin sevinmesi karşısında gözyaşlarını tutamayan Mizgin Özkan duygularını şöyle dile getirdi:

"Annem hayatında hiç hediye almadığını söyleyince çok üzüldüm. Hafta sonları ovada yöresel yiyecek olan kırmızı pancar toplayıp kilosunu 50 kuruştan satarak para biriktirmek istedim. Ancak bir ayda sadece 40 liram oldu. Robotun fiyatı ise 250 lira civarındaydı. Bu parayı çıkarmak için bazen okula bile gitmiyordum. Benimle ilgili haber gazete ve televizyonlarda yayınlanınca yardımseverler iki robot birden gönderdi. O kadar sevindim ki dünyalar benim oldu. Bugün dünyanın en mutlu kızı ben, en mutlu annesi de annem oldu. İkimizin de hayali gerçekleşti. Hayırseverlere çok teşekkür ediyor ve onların da Anneler Günü'nü kutluyorum. Umarım benim gibi tüm çocukların isteği kabul olur."

İsmet Özkan ile evli olan 7 çocuk annesi 41 yaşındaki Güler Özkan da ilk kez Anneler Günü'nde hediye aldığını söyledi. Kızı Mizgin ile gurur duyduğunu söyleyen Güler Özkan, "Hayatımda ilk defa anne olduğumu hatırladım. Çok güzel bir duyguymuş. Eşim çalışmıyor. Komşularımızda mutfak rotobu vardı. Çok hoşuma gidiyordu. Demek ki bu ilgim Mizgin'in dikkatini çekmiş. Kızıma ve hediye gönderenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. - Muş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muşlu Mizgin,Annesine 2 Mutfak Robotu Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement