Mustafakemalpaşalılar'a 6 Bin Türk Bayrağı Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Mustafakemalpaşalılar'a 6 Bin Türk Bayrağı Dağıtıldı

Mustafakemalpaşalılar\'a 6 Bin Türk Bayrağı Dağıtıldı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kurtulan, Cumhuriyet Bayramı'nın 90. yıl dönümü dolaysıyla esnafa ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.

29.10.2013 10:40  Güncelleme: 10:42

Mustafakemalpaşa Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 90. yıl dönümü dolaysıyla esnafa ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.

Esnafları gezerek bayrak hediye eden Başkan Kurtulan, Türk Milleti'nin ay yıldızlı bayrağının şeref ve onur dolu bir geçmişi parlak bir geleceğe taşıyan yegâne sembol, bağımsızlığı, birlik ve beraberliği pekiştiren en önemli değer olduğuna vurgu yaptı.

'Bayrağımıza ve bayramımıza sahip çıkıyoruz'

Esnaflardan bayrakları camlara asmalarını isteyen Başkan Kurtulan; " Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ismini taşıdığımız güzel ilçemizde, Cumhuriyetimizin yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. 6 bin adet Türk Bayrağı'nı vatandaşlarımıza hediye ediyoruz. Bayram günü evlerimiz, dükkânlarımız bayrakla donatılmış olacak. Türk Milleti'ne bırakılmış en büyük ve yeri doldurulamayacak eser, şanlı Cumhuriyetimiz ve ay yıldızlı bayrağımızdır. Çocuklarımıza, gençlerimize bayrak sevgisini aşılmak üzere üzerimize düşen her görevi layıkıyla yapmaktayız. Esnaf Çarşısı'nın üzerine işlediğimiz 3 bin m2'lik bayrağımızla birlikte vatandaşlarımıza hediye ettiğimiz bağımsızlık sembolümüz, Mustafakemalpaşa'nın Cumhuriyetimize ve bayrağımıza sahip çıktığını gösteriyor.

Bizi bugünlere taşıyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyor, halkımızın bayramını kutluyorum" dedi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Nurettin Özdemir'e ait 'Vatan' şiirinin yer aldığı özel kutunun içinde bulunan 6 bin Türk Bayrağı'nı vatandaşlara dağıttı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mustafakemalpaşalılar'a 6 Bin Türk Bayrağı Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement