Mut'ta Taktak Motoru Hırsızlığı Hortladı - Son Dakika
Güncel

Mut'ta Taktak Motoru Hırsızlığı Hortladı

Mut\'ta Taktak Motoru Hırsızlığı Hortladı

Mersin’in Mut ilçesine bağlı köylerde yaygın olarak görülen taktak ya da patpat olarak adlandırılan motor hırsızlığı şimdi de şehir merkezine sıçradı.

22.02.2014 10:14

Mersin'in Mut ilçesine bağlı köylerde yaygın olarak görülen taktak ya da patpat olarak adlandırılan motor hırsızlığı şimdi de şehir merkezine sıçradı.

Edinilen bilgiye göre, Eyüp Uğur isimli şahıs, Kelce köyden şehir merkezine taktak motoru diye tabir edilen tarım aracıyla gelerek Pınarbaşı mahallesine park ederek hastaneye gitti. İşlerinin bitmesi üzerine tekrar köye dönmek için taktak motorunu park ettiği yere geldiğinde motorunun yerinde olmadığını görünce şaşkına döndü.

Uzun süre aramasına rağmen taktak motorunu bulamayan Eyüp Uğur, olayı Polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri gerekli incelemeleri yaparak arama çalışmalarına başladı.

Hırsızlık olayının öğle vaktinde meydana geldiğini ifade eden mağdur Eyüp Uğur, "Şehrin göbeğinde böyle bir hırsızlığın olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Tüm bahçe işlerimi onunla yapıyordum. Şimdi elim kolum bağlı ortada kaldım. İnşallah en kısa zamanda bulunur" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mut'ta Taktak Motoru Hırsızlığı Hortladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement