Müyesser Yıldız Uğur Tahliye Edildi - Son Dakika
Güncel

Müyesser Yıldız Uğur Tahliye Edildi

Müyesser Yıldız Uğur Tahliye Edildi

"odatv" davasından 470 gündür tutuklu bulunan tek kadın sanığı Müyesser Yıldız Uğur'un tahliyesine karar verilmesinin ardından yakınları ve arkadaşları Silivri Cezaevi önüne geldi.

19.06.2012 00:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"odatv" davasından 470 gündür tutuklu bulunan tek kadın sanığı Müyesser Yıldız Uğur'un tahliyesine karar verilmesinin ardından yakınları ve arkadaşları Silivri Cezaevi önüne geldi. Cezaevi aracı tarafından giriş kapısına getirilen Uğur, avukatıyla birlikte el ele heyecanla kendilerini bekleyen yakınlarının yanına geldi. Oğlu İlim tarafından kucaklanarak havaya kaldırılan Müyesser Yıldız Uğur, "Arkadaşlarımız içerdeyken ben çıkmışım neye yarar" dedi.

Silivri Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye olan Müyesser Yıldız Uğur'u oğlu İlim, eşi Naci, yakınları ve sevdikleri ve gazeteci Ayşenur Arslan karşıladı. Duygulu anların yaşandığı kavuşma anında Uğur alkışlarla karşılandı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Müyesser Yıldız Uğur, tahliye olduğuna sevinemediğini belirterek, "Ben mutlu değilim, ben çok ağladım, sadece kendimin tahliye olduğunu öğrenince. Kimse bana bir şey bahşetmedi. Arkadaşlarıma sarılarak çok zor veda ettim. Neden biz 16 aydır tutukluyuz. İçeride askerlerimiz tutuklu, milletvekillerimiz tutuklu, Genelkurmay Başkanımız tutuklu ben çıkmışım neye yarar" dedi.

Uğur, içeride cezaevi müdüründen infaz memuruna kadar çok yardım gördüklerini sözlerine ekledi.

Müyesser Yıldız Uğur ve yanındakiler daha sonra cevazevi yakınındaki çadırı ziyaret etti. Grup daha sonra konvoy halinde Silivri'de bir çay bahçesine gitmek üzere cezaevi önünden ayrıldı. - İstanbul/ Silivri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müyesser Yıldız Uğur Tahliye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement