Naci Kuru'ya Veda Töreni - Son Dakika
Güncel

Naci Kuru'ya Veda Töreni

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun naaşı Eskişehir'de düzenlenen devlet töreni ardından memleketi Pamukova'ya gönderildi.

29.05.2013 13:25  Güncelleme: 13:41

Dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eskişehir İl Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun naaşı Eskişehir'de düzenlenen devlet töreni ardından memleketi Pamukova ilçesine gönderildi.

Acıbadem Hastanesi'nde kanser tedavisi gördüğü esnada hayatını kaybeden Eskişehir İl Emniyet Müdürü Naci Kuru için İl Emniyet Müdürlüğü önünde devlet töreni düzenlendi. Tören, saygı duruşuyla başladı. Daha sonra Kuru'nun öz geçmişi okundu. Müftü Yardımcısı Orhan Tosun'un Kuru için yaptığı dua ile tören son buldu. Eski Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir ile Emniyet Müdür Yardımcıları ve çok sayıda çalışma arkadaşları törende gözyaşlarına hakim olamadı.

Törene, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, AK Parti Milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, eski Eskişehir İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı daire başkanları, kamu kurum ve kuruluş, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenin ardında Kuru'nun naaşı, polis ambulansı ile memleketi Sakarya'nın Pamukova ilçesine gönderildi. Cenazenin, ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Naci Kuru'ya Veda Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement