Narkotik Ekiplerinden Okul Önlerinde Denetim - Son Dakika
Güncel

Narkotik Ekiplerinden Okul Önlerinde Denetim

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin huzur ve güvenliğini sağlamak için sabahın erken saatlerinden itibaren okulların çevresinde denetim yaptı.

17.09.2018 12:15

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler,  2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin huzur ve güvenliğini sağlamak  için sabahın erken saatlerinden itibaren okulların çevresinde denetim yaptı.  Narkotik ekipleri şüpheli görülen araçları durdurarak araçtakilere 'GBT' sorgusu yapıldı. 'Leo' isimli narkotik köpeğinin de yer aldığı denetimlerde    araçların içi ve okul çevreleri  didik didik arandı.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Şüpheli araçların durdurulması

-Araçlarda arama yapılması

-Sürücülere 'GBT' yapılması

-Narkotik köpeğinin araç ve okul çevresinde arama yapması

-Durdurulan şüpheli motosikletin aranması

-Genel ve detaylar - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Narkotik Ekiplerinden Okul Önlerinde Denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement