NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg - Son Dakika
Güncel

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg açıklaması, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Müslümanların terörün en büyük mağduru olduğunu söyledi.

17.11.2015 16:28

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg açıklaması, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Müslümanların terörün en büyük mağduru olduğunu söyledi.Stoltenberg, Brüksel'de AB savunma bakanları toplantısına girerken basına yaptığı açıklamada, Paris'te gerçekleştirilen terör saldırılarının sadece masumlara yönelik olmadığını, aynı zamanda NATO ve AB'nin demokrasi, özgürlük ve açık toplum olmak gibi temel değerlerini hedef aldığını vurguladı.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement